28.05.2021 — 11:59

Голова адміністрації ознайомився з ходом ремонтних робіт на автодорозі Т-23-14

Днями підрядною організацією ТОВ “СТЛ+М” було розпочато роботи з поточного середнього ремонту автодороги територіального значення Т-23-14 Теофіполь – Красилів – /Н-03/. Голова адміністрації Сергій Гамалій спільно із заступником Сергієм Ткачуком виїхали на даний відрізок дороги, аби особисто ознайомитися з ходом ремонтних робіт.

Представник підрядної організації розповів, що на даному відрізку дороги планується влаштування трьох шарів покриття дорожнього одягу, загальною товщиною не менше 24 см, шар асфальтобетонної суміші мінімальною товщиною 7 см та верхній шар з ЩМА, товщиною не менше 5 см. Також на окремих ділянках – поширення дорожнього полотна.

Крім того, буде облаштовано заїзні кишені, посадкові майданчики та з’їзди, водовідведення, встановлено автопавільйони, відремонтовано шляхопровід на км 58+424 з підходами, нанесено горизонтальну розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

«В рамках програми Президента “Велике будівництво” триває масштабний ремонт автошляхів області. Приємно, що ремонтуються не лише дороги державного значення, а й місцевого, на які цьогоріч область отримала 697,1 млн грн. В свою чергу, ми будемо докладати зусиль, аби зберегти всі ті дороги, які були збудовані за останні роки, та залучити кошти на подальше відновлення автошляхів області”, – сказав голова адміністрації.

Довідково:

А/д Т-23-14 починається в смт. Теофіполі з автошляху Р-48, проходить через населені пункти Теофіпольського і Красилівського районів та закінчується у селі Сушках на автошляху Н-03. Загальна довжина становить 63,7 км.