31.05.2021 — 11:06

Відбулося засідання Комісії обласної державної адміністрації з відбору суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

27 травня поточного року під головуванням директора Департаменту Олега Омелянюка відбулося засідання Комісії обласної державної адміністрації з відбору суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок розташованих у м. Старокостянтинів, за межами населених пунктів Полонської міської ради Полонської ОТГ Шепетівського району та за межами населених пунктів на території Олешинської ОТГ (Грузевицька сільська рада) Хмельницького району.

Підставою для проведення засідання Комісії було оприлюднення 30.04.2021р. на вебсайті Хмельницької обласної державної адміністрації оголошення про проведення вищезазначеного конкурсу.

За результатами вивчення документів, поданих претендентом, до участі у конкурсному відборі допущено одного суб`єкта оціночної діяльності – ПП «ЗАЦ «Карат».

За результатами обговорення, ПП «ЗАЦ «Карат» визначено переможцем у конкурсному відборі по двох земельних ділянках, розташованих за межами населених пунктів Полонської міської ради Полонської ОТГ Шепетівського району та на території Олешинської ОТГ (Грузевицька сільська рада) Хмельницького району.

Щодо конкурсного відбору суб`єкта оціночної діяльності земельної ділянки, розташованої у м. Старокостянтинів, Комісією було відхилено пропозицію учасника конкурсного відбору, через її невідповідність вимогам ч.8 ст.128 Земельного кодексу України, щодо розміру фінансування робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

Конкурсний відбір суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, розташованої у м. Старокостянтинів, буде проведено повторно.