31.05.2021 — 15:08

Сергій Гамалій привітав студентів гуманітарно-педагогічної академії з отриманням дипломів

Сьогодні в обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. З цією визначною подією випускників привітали голова адміністрації Сергій Гамалій, ректор академії Інна Шоробура, голова обласної ради Віолета Лабазюк, викладачі вишу, рідні та друзі випускників.

Вітаючи учасників заходу, голова адміністрації Сергій Гамалій відмітив, що Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія є одним із провідних освітніх і культурних осередків на Поділлі, та висловив слова вдячності викладацькому колективу академії за високий професіоналізм, сумлінну працю, за те, що розвивають та продовжують славні традиції української вищої школи.

“Сьогодні важливий святковий день – гуманітарна сфера нашої області поповниться молодим поколінням українців, яким розбудовувати успішну державу. Дорогі випускники,  ви отримали професію у гарному навчальному закладі, ваші розум, знання, ваше прагнення щиро служити рідній землі потрібні громаді нашої Хмельниччини.  Я впевнений, що кожен з вас знайде свою найважливішу професійну дорогу, що продовжите свою самоосвіту, адже сьогодні життя постійно вимагає від людини нових знань та вмінь. Тож впевнено крокуйте дорогою життя і пам’ятайте, що ваші досягнення – це найкраща винагорода і вдячність для батьків, викладачів, для вашої рідної академії, для всієї Хмельниччини”, – сказав Сергій Вячеславович.

Голова адміністрації спільно із керівництвом академії вручили випускникам дипломи за спеціальностями “Дошкільна освіта”, “Початкова освіта” та “Музичне мистецтво”.