25.08.2016 — 12:39

Олександр Корнійчук відзначив кращих старокостянтинівців – ветеранів праці

25-08-2016-4

24 серпня голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, спільно з головою районної державної адміністрації Сергієм Фесуном та головою районної ради Михайлом Яснюком, вручили нагороди кращим старокостянтинівцям – ветеранам праці.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук вручив відзнаку Президента України Петра Порошенка – ювілейну медаль “25 років незалежності України” Тимофію Григоровичу Омелянюку (ПП – с. Весела)  та побажав подальшої плідної праці на благо громади району.

Тимофій Григорович ознайомив керівників області та району із своїм господарством та своєю гордістю –  плодовим садом на площі 25 гектарів і ягідником – на площі 1 гектар. Розповів про останні досягнення та плани на майбутнє.

За період роботи на всіх посадах зарекомендував себе висококваліфікованим спеціалістом, успішним агрономом, вмілим керівником.

Цього ж дня Олександр Корнійчук особисто вручив відзнаки обласної державної адміністрації «За заслуги перед Хмельниччиною» технічному директору товариства з обмеженою відповідальністю “Старокостянтинівцукор” Співаку Михайлу Петровичу та директору ВАТ «Старокостянтинівський цукровий завод», пенсіонеру Гулько Миколі Петровичу.

25-08-2016-1

Олександр Олександрович подякував нагородженим за особистий вклад у соціально-економічний розвиток району та області. У свою чергу, Микола Гулько та Михайло Співак подякували голові обласної державної адміністрації за високу нагороду та увагу до виробничників нашого району і побажали плідної праці на нелегкій ниві державного управління.

Завдяки наполегливій праці та вмінню вести за собою колектив Миколі Петровичу та Михайлу Петровичу вдалось не лише зберегти Сторокостянтинівський цукровий завод, а й розвинути, досягти значних економічних показників.

Керівництво цукрового заводу ніколи не залишається осторонь проблем жителів міста та району. Так, надано посильну допомогу в будівництві нового приміщення РВ УМВС у Хмельницькій області, стоматологічної поліклініки Старокостянтинівської центральної районної лікарні, реконструкції моста через річку Случ, відновленні доріг у Старокостянтинівському районі та вирішенні інших проблем у соціальній сфері.

Очільник області наголосив, що держава завжди буде підтримувати і звертати увагу на підприємства, які працюють на перспективу. Наполеглива праця невтомних трударів,  має стати за приклад іншим. Саме завдяки таким людям як Микола Гулько, Михайло Співак та Тимофій Омелянюк Старокостянтинівщина, Хмельниччина, Поділля  будуть розвиватись, а Україна міцнітиме з року в рік.

  25-08-2016-3