09.06.2021 — 17:15

На Білогірщині відкрили нові поліцейські станції

Сьогодні у Білогірській територіальній громаді розпочали роботу 4 нових поліцейських станції в селах Гулівці, Залужжя, Юрівка та Велика Боровиця. Відкриття відбулося в рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади», метою якого є створення безпечного середовища у громаді та належних умов праці для дільничних офіцерів поліції і поліцейських офіцерів громади.

До урочистого відкриття поліцейських станцій долучився перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. Також участь в урочистій церемонії взяли начальник ГУ Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук, заступник голови обласної ради Валентин Соколюк, голова Шепетівської РДА Анатолій Катеренчук, голова Білогірської селищної ради Василь Мельник та мешканці громади.

Вітаючи присутніх із цією важливою для громади подією, Сергій Тюрін зазначив, що Хмельниччина – один з перших регіонів держави, де запроваджується нова система управління безпекою.

“Від імені голови обласної державної адміністрації Сергія Гамалія хочу висловити слова вдячності керівництву Головного управління Національної поліції в області за вашу наполегливість у запровадженні нових ініціатив у напрямку удосконалення роботи правоохоронних органів, – наголосив Сергій Григорович. – Наше спільне завдання, щоб кожен мешканець Хмельниччини міг відчути, що він захищений і вчасно отримає допомогу”.