25.08.2016 — 16:39

Олег Кузмінчук з робочим візитом відвідав Ізяславщину

    25 серпня т.в.о.заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Олег Кузмінчук побував із робочою поїздкою в Ізяславському районі.

В ході поїздки посадовець спільно з головою райдержадміністрації Борисом Яцковим та його заступником Володимиром Левченком ознайомився із підготовкою до нового навчального року Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім.О.Онищука, гімназія», який є в Ізяславському районі опорною школою.

SAM_1778

Директор опорної школи Любов Бізюк доповіла про підготовку закладу до прийому дітей. Олег Петрович оглянув класні кімнати, кабінет медичного працівника, майстерні, шкільну їдальню, приміщення спортивного залу школи, де йдуть роботи із заміни підлоги, тощо.

SAM_1772

В ході спілкування Олег Петрович наголосив, що створення опорних шкіл в області здійснено із метою покращення умов для забезпечення рівного доступу до якісної освіти, певних напрямів спеціалізації, ефективного використання наявних в країні ресурсів, створення умов для здобуття якісної загальної середньої освіти, впровадження допрофільної підготовки і профільного навчання, поглибленого вивчення окремих предметів, забезпечення всебічного розвитку осіб, а також допрофесійного навчання незалежно від місця їх проживання.

SAM_1775

Після огляду навчального закладу Олег Кузмінчук та Борис Яцков також ознайомились із ходом проведення робіт із реконструкції приміщення Ізяславської центральної районної лікарні та відвідали ряд інших об’єктів.

SAM_1770

SAM_1788