16.06.2021 — 17:25

До уваги представників ЗМІ! Запрошуємо на пресконференцію Голови Держкіно України Марини Кудерчук та голови Хмельницької облдержадміністрації Сергія Гамалія, яка відбудеться у п’ятницю, 18 червня, о 14.30 в Державному історико-культурному заповіднику “Самчики”

До уваги представників ЗМІ! Запрошуємо на пресконференцію Голови Держкіно України Марини Кудерчук та голови Хмельницької облдержадміністрації Сергія Гамалія, яка відбудеться у п’ятницю, 18 червня, о 14.30 в Державному історико-культурному заповіднику “Самчики” (с.Самчики, Хмельницький район, Хмельницька область).

Пресконференція буде присвячена роботі новоствореної Хмельницької обласної кінокомісії та презентації кінофестивалю до Дня українського кіно, що відбудеться у м. Хмельницькому восени 2021 року.

Нагадаємо, що основною метою створення кінокомісії є залучення до зйомок на території Хмельниччини іноземних та українських кіновиробників, налагодження комунікацій у сфері кіновиробництва, промоція кінолокацій регіону, а також налагодження шляхів та способів співпраці між кіновиробниками та місцевими органами виконавчої влади. Проведення такого заходу сприятиме розвитку регіону з його різноманітними ландшафтами та історичними архітектурними об’єктами.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 0637987233 (Лілія).