18.06.2021 — 10:32

Сертифікат ELEML з липня 2021 року – крок до найбільшого банку екологів для роботодавців та підтвердження рівня професійних знань та навиків

В умовах глобалізації економіки і формування ринку інтелектуальної праці, в умовах посилення вимог природоохоронного законодавства в Україні та в світі  зростає необхідність професійної мобільності, підвищення якості підготовки та кваліфікації менеджерів сфери. Щоб знати та дотримуватися принципів сталого розвитку, бути корисним підприємству та залишатися конкурентоспроможним здобувачем на ринку праці, менеджер з природоохоронної діяльності повинен безперервно удосконалювати свої практичні навички, актуалізувати знання та розширювати світогляд.

Професійна асоціація екологів України (PAEU) ініціює безперервну сертифікацію ELEML «Environmental law. Environmental management. Leadership» та атестацію відповідальних за екологічну безпеку суб’єкта господарювання з липня 2021 року.

Сертифікат ELEML – запорука успішного ведення бізнесу з урахуванням екологічних ризиків, налагодження системи екологічного менеджменту та підвищення відповідального ставлення до дотримання природоохоронного законодавства,  новий рівень знань  та відповідних практичних компетенцій.

Система направлена на підтвердження рівня професійних знань та навиків шляхом проведення кваліфікаційних тестувань та створення  умов для тривалої  професійної освіти, впровадження високих стандартів професійної діяльності менеджерів та фахівців.

Професійна асоціація екологів України — реалізує програми професійного навчання та підвищення кваліфікації системи сертифікації, виходячи з кваліфікаційних вимог до рівня освіти і стажу роботи, що пред’являються професійною спільнотою.

Зусилля буде спрямовано на поглиблення розуміння учасниками процесів, пов’язаних із захистом довкілля, вирішення екологічних проблем у правовому полі, діяльності підприємства з урахуванням ризиків у сфері охорони довкілля, запровадження принципів збалансованого використання природних ресурсів та найкращих технологій і систем екологічного менеджменту.

З питань співпраці та членства в ПАЕУ: Інна Сінєнко, керівник відділу розвитку та партнерства ПАЕУ
(073) 305-8016, email: [email protected]

Більше на сайті: https://paeu.com.ua/sertifikaciya-eleml/

 

За інформацією Департаменту природних

ресурсів та екології ОДА