18.06.2021 — 11:09

З ініціативи голови ОДА на будівництво Палацу спорту додатково виділено ще 25 млн грн

На будівництво Палацу спорту в м. Хмельницькому додатково виділено ще 25 млн. гривень. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України.

Це стало можливим завдяки ініціативі голови ОДА Сергія Гамалія та за підтримки Президента України. Таким чином в 2021 році з державного бюджету на будівництво Палацу спорту буде спрямовано 95 мільйонів гривень.

Крім того, відповідно до вищевказаного розпорядження додаткове фінансування у сумі 11 млн грн виділено на реконструкцію нежитлової будівлі котельні під спортивно-реабілітаційний центр з добудовою по вул. Партизанській, 3, в м. Красилові.

Як зазначає Сергій Гамалій, розвиток спорту є запорукою здоров’я та популяризацією здорового способу життя серед мешканців нашої області. Тому голова адміністрації і надалі приділятиме максимум уваги розбудові спортивної інфраструктури в області.

Нагадаємо, що Палац спорту складається зі спортивного та фізкультурно-оздоровчого корпусів. Спортивний корпус за функціональним призначенням та характером використання класифікується як спортивно-демонстраційний та призначений для тренування спортсменів високої кваліфікації і проведення змагань, в тому числі і міжнародних з таких видів спорту:
– мініфутбол;
– волейбол;
– баскетбол;
– гандбол.
Фізкультурно-оздоровчий корпус призначений для загально-фізичної підготовки та активного відпочинку населення різних вікових груп. Для масового використання тут доступні:
– дві тренажерні зали для розміщення відповідних силових та кардіотренажерів;
– зали для ритмічної оздоровчої гімнастики та хореографії;
– медичний кабінет;
– роздягальні та душові;
– масажні кабінети.