25.06.2021 — 13:27

Відбулося перше засідання новоствореної громадської ради при ОДА

Сьогодні відбулося перше засідання новоствореної громадської ради при облдержадміністрації. Відповідне розпорядження «Про затвердження складу громадської ради при обласній державній адміністрації» голова адміністрації підписав 22 червня 2021 року.

Звертаючись до присутніх, голова адміністрації Сергій Гамалій відмітив, що на сьогодні громадська рада – це потужна організаційна сила, адже вона є посередником у створенні діалогу між громадськими організаціями та владою області.

“Місія громадської ради – донесення проблем різних верств населення Хмельниччини, різних громадських організацій до влади. І як наслідок – їх вирішення. І влада, і громадськість єдині в одному – ми реалізуємо прагнення людей до кращого сьогодення і майбутнього. Переконаний, що наша співпраця  у форматі громадської ради дасть змогу більш ефективно вирішувати проблемні питання, які існують в суспільстві. Бажаю Вам плідної роботи  протягом наступних двох років”, – сказав очільник області.

В ході засідання було обрано голову, секретаря, затверджено регламент роботи, положення про правління та комітети громадської ради. Крім цього, визначено кандидатури до складу Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації.