25.06.2021 — 13:00

На Хмельниччині відбувся молитовний сніданок до Дня Конституції України

Сьогодні голова ОДА Сергій Гамалій з нагоди 25-ї річниці Дня Конституції України взяв участь у обласному молитовному сніданку. Розділити спільну молитву зібрались духовенство різних конфесій заступники голови облдержадміністрації Сергій Ткачук та Володимир Білик, голова обласної ради Віолета Лабазюк, народні депутати України Сергій Лабазюк та Микола Стефанчук, керівники силових структур, представники органів місцевого самоврядування та засобів масової інформації.

Даний захід є символом єднання керівників органів влади та релігійних конфесій задля утвердження християнських цінностей та об’єднання силою спільної молитви.

Сергій Гамалій, звертаючись до присутніх, зазначив, що напередодні великого державного свята – дня Конституції України ми всі разом молимось про мир та злагоду в нашому домі, в Україні.

“Ми хочемо жити в комфортній країні, хочемо пишатися нашою державою, прагнемо, щоб вона стала найкращою у світі, мріємо про мирне небо. Сьогодні тут, наша спільна молитва у духовній єдності, особливо сильна, особливо необхідна. Ми просимо Божого Благословіння, щоб кожна справа вінчалась успіхом для розвитку нашої Батьківщини. Нехай Бог благословить Україну, нашу благодатну Хмельниччину та кожну родину!” – наголосив очільник області.

На заході представники влади, духовенства та кожен з присутніх мали можливість висловити свої думки та побажання для України.