06.07.2021 — 14:33

Кращих податківців Хмельниччини відзначено з нагоди професійного свята

Сьогодні з нагоди відзначення професійного свята – Дня податківця у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області відбулися урочисті заходи. Звертаючись до присутніх, перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін відмітив, що сьогодні професія податківця набуває нового значення, адже працівники не лише реформують службу, а й змінюють ставлення суспільства до неї, зробивши акцент на розвитку сервісної складової.

“Ми розуміємо вашу відповідальність перед суспільством за створення належних умов для ведення бізнесу та захист прав чесних платників податків. Довіра до влади, її рейтинг залежить від кожного державного органу, і щодня в своїй роботі ви докладаєте всіх зусиль для гідного виконання нашого з вами обов’язку перед державою і її громадянами”, – сказав посадовець.

Принагідно Сергій Тюрін зазначив, що завдяки ефективній роботі податківців Хмельниччини надходження до державного бюджету за перше півріччя зросли на 25 % (591,1 млн.грн.) порівняно із аналогічним періодом у 2020 році та перевиконано план по зведеному бюджету області майже на 10 %, а саме на 354 млн.грн. Також працівниками проведено понад 200 зустрічей з ОТГ, вишукуючи резерви заради збільшення надходжень до бюджету.

Підсумовуючи, перший заступник голови ОДА подякував за сумлінну працю усім працівникам та професіоналам своєї справи за таку високоякісну роботу та вручив відзнаки  кращим працівникам.

Також зі словами вітання та відзнаками до присутніх звернувся начальник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталій Лазарєв. В продовження заходу присутні підвели підсумки роботи ГУ ДПС у І півріччі 2021 року.