07.07.2021 — 16:55

В ОДА відбулося засідання Офісу супроводу інвесторів

Сьогодні відбулося засідання Офісу супроводу інвесторів при Хмельницькій обласній державній адміністрації. На засіданні було розглянуто звернення ТОВ «Старокостянтинівський олійноекстракційний завод» щодо сприяння у вирішенні окремих питань діяльності підприємства.

В роботі Офісу взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Тюрін, заступник голови облдержадміністрації Володимир Білик, перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук, керівники окремих профільних підрозділів ОДА, представники Головного управління Держгеокадастру в області, керівництво ТОВ «Старокостянтинівський олійноекстракційний завод».

Під час засідання обговорено проблемні питання діяльності підприємства перед плановим запуском виробництва з переробки соняшника та визначено конкретні шляхи щодо їх вирішення.

За підсумками наради очільники області висловили готовність до подальшого діалогу та всебічного сприяння у налагодженні конструктивної та ефективної співпраці з інвестором.

Довідково: інноваційний олійноекстракційний завод Kernel у Старокостянтинові – один із найпотужніших у Європі. Завод будується за сучасними стандартами та повністю комплектується високотехнологічним обладнанням. Потужність переробки сягне рекордних 1 млн тонн насіння соняшника на рік. Всі роботи планується завершити до кінця 2021 року.