30.07.2021 — 13:59

Сергій Ткачук привітав спецпризначенців Хмельниччини

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Сергій Ткачук привітав спецпризначенців Хмельниччини із 5-ю річницею з Дня створення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

“Перш за все, дякую за те, що ви прийняли для себе найважливіше у вашому житті рішення — присвятити своє життя захисту України і боротьбі за незалежність нашої держави, за майбутнє українського народу. Ви стали тими людьми, від яких залежить майбутнє наших дітей, наших сімей, захист наших батьків та доля країни. Ви – потужна сила нашої армії, гордість нашої країни.”- зазначив посадовець.

Сили спеціальних операцій – це наймолодший та найсучасніший вид Збройних Сил України, який за короткий термін став військовою елітою України. Їх основним кредом є перевага якості над кількістю та здійснення таких операції, які раніше вважалися неможливими.

Сьогодні Сили спеціальних операцій – не просто рід військ, насамперед це воїни нової формації з особливою філософією та стилем життя, які здатні ефективно виконувати спеціальні завдання у будь-яких умовах бойової обстановки.

“Ми пишаємося вашим професіоналізмом, мужністю та самовідданістю. Особливо завдячуємо родинам, волонтерам, ветеранам, які підтримують військовослужбовців у нелегкі часи, – наголосив Сергій Петрович. – Ми глибоко шануємо всіх тих, хто зустрічає це свято на передовій, на Сході України, борючись з Російською агресією.”

У ході урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання бійців, які віддали своє життя за єдність країни та встановлення миру і спокою на рідній землі.

Кращим бійцям Сергій Ткачук вручив відзнаки облдержадміністрації.