03.08.2021 — 15:17

Сергій Гамалій: Вакцинація – єдиний шлях, який допоможе нам подолати пандемію Covid-19.

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій проінспектував роботу центрів вакцинації проти Covid-19 у Старокостянтинівській громаді.

Безпосередньо у громаді функціонує 2 центри вакцинації, які розміщені у центральній бібліотеці та у торговельному центрі.

У ході огляду Сергій Гамалій відмітив відповідальну роботу усієї команди в організації масової вакцинації в громаді. «В першу чергу, це стосується обрання оптимально вигідного місця розташування центрів. Адже тут подбали про доступність центрів для маломобільних категорій громадян та обрали приміщення на перших поверхах»,- зазначив очільник області.

Також для охоплення більшої кількості охочих вакцинуватись в громаді працює 5 мобільних бригад. А задля інформування населення транслюється аудіореклама про роботу центрів вакцинації у громадських місцях та у місцях проведення щеплення.

Уже станом на сьогодні першу дозу вакцини в громаді отримало більше 11% людей, другу – більше 5%.

Тож голова облдержадміністрації закликав усіх не залишатися осторонь та подбати про захист для себе та рідних і близьких від COVID-19, адже вакцинація – єдиний шлях, який допоможе нам подолати цю пандемію.