31.08.2016 — 15:59

«Золотий ключик» відчинив для малечі двері відремонтованого корпусу

31 серпня в Ізяславському дитячому садочку № 2 «Золотий ключик» відбулась довгоочікувана знакова подія. Після проведення капітального ремонту відкрито корпус, який пустував багато років.

Привітати колектив, вихованців садочка та їх рідних до закладу завітали Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко, депутати міськради, громадськість.

2Вітаючи присутніх, завідуюча дитячим садком Лідія Межирецька наголосила, що відкриття капітально відремонтованого корпусу значно покращить умови надання закладом послуг дошкільної освіти, яка сьогодні є одним з пріоритетних напрямків роботи для керівництва міста та району.

«У відремонтованому корпусі обладнано окремі приміщення для ігрових та спальні кімнати, в яких розмістяться дві групи, внутрішні туалети, тощо. Приміщення має автономну систему опалення, обладнану сучасним енергозберігаючим котлом на дровах. Це дасть змогу створити комфортні умови для перебування дітей у садочку» – зазначила Лідія Максимівна.

1

Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук підкреслила, що проведення ремонту, на який було витрачено майже 900 тисяч гривень місцевого та Державного бюджетів, стало можливим завдяки державницькій позиції та злагодженій роботі як нинішнього та і попереднього складу депутатського корпусу Ізяславської міської ради. «Проведено значний обсяг робіт, але є чимало роботи із облаштування прилеглої території, облаштування нових ігрових майданчиків» – наголосила Валентина Іванівна.

4

Володимир Левченко зазначив, що саме дошкільна освіта має стратегічне значення, адже на цьому етапі будується фундамент подальшого розвитку дитини. Тому найголовніше завдання – зробити доступною і якісною дошкільну освіту в районі. Існує також необхідність у створенні нових місць у дитячих садочках. «Забезпечення дітей дошкільною освітою – це задача, яка стоїть сьогодні перед суспільством, і ми виконуємо цю задачу з радістю, – зазначив заступник голови райдержадміністарції. – Це важливо, що в такий непростий для економіки час країна та наш регіон живе і розвивається».

3

У подарунок закладу було вручено новий комплект посуду для приготування їжі.

Юні вихованці дитячого садочку підготували для гостей свята та батьків невеличкі святкові виступи.

Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук із вихованцями садочку, під бурхливі оплески, перерізала стрічку та запросила всіх присутніх до оновленого приміщення.

За матеріалами Ізяславської райдержадміністрації