06.08.2021 — 14:13

Сергій Гамалій: Хмельниччина пишається своїми спортсменами

Хмельниччина завжди мала гарні спортивні досягнення. В області розвиваються не лише традиційні для нас командні види спорту, а й відносно нові для пересічного громадянина. І прикладом цього є регбі, яке увібрало в себе елементи футболу та баскетболу.

Регбісти Хмельниччини мають чудові результати у змаганнях, зокрема є багаторазовими срібними призерами чемпіонатів України регбі – 15, Суперліга та регбі – 7, Суперліга та  є багаторазовими призерами кубку України з регбі 7, олімпійський вид.

Сьогодні, зустрічаючись з представниками регбійного клубу «Поділля», голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій зазначив, що розвиток та успіхи спортсменів залежать не лише від професійності тренерів, а й від фінансової підтримки. Тож запевнив, що обласна державна адміністрація всебічно сприятиме забезпеченню належним умовам для тренувань та участі у змаганнях.

Очільник області передав регбістам комплекти нової форми, яку закупили за кошти обласного бюджету. Загальна вартість екіпірування більше 53 тис. грн.

“Як зазначає Президент України, здорова нація – здорова країна, тому я бажаю вам і надалі бути прикладом для всіх наших громадян. Наснаги вам та подальших перемог на славу нашої Хмельниччини! – зазначив Сергій Гамалій.