31.08.2016 — 16:25

У Хмельницькому національному університеті відбулася посвята у студенти

Сьогодні до дружної студентської сім’ї Хмельницького національного університету приєдналося нове покоління студентів. Понад 1200 абітурієнтів на урочистих зборах вузу були посвячені в студенти.

Щоб привітати молодь із таким важливим кроком на життєвій стежині, цього дня на стадіоні ХНУ зібралися керівники області та міста, професорсько-викладацький склад університету, батьки, студенти. Завітали на свято й учасники Літніх Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро – студенти та випускники вишу Дмитро Янчук, Павло Алтухов та Ірина Грищун.

DSC_0805Від обласної державної адміністрації новоспечених студентів привітав т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний.

DSC_0791“25 років тому українці вибороли незалежність і почали побудову своєї власної держави. Були на цьому шляху і злети, і падіння. От і зараз ми знову змушені обороняти кордони нашої Батьківщини. В цих складних умовах, коли країна перебуває у стані неоголошеної війни, особливого значення набуває відродження і розвиток промисловості. І саме ви тримаєте в руках ключ до процвітання нашої держави. Після закінчення вузу ви прийдете на підприємства області, щоб застосувати отримані за роки навчання знання та вміння. Маю надію, що своєю наполегливою працею  ви будете зміцнювати нашу економіку та зможете забезпечити собі та усім українцям гарне та заможне життя. Тому хочу побажати вам терпіння, наполегливості та старанності, досягнення високих результатів у навчанні та науковій діяльності,” – сказав посадовець у вітальному слові.

За традицією студенти першого курсу отримали символічний ключ від дверей до Країни знань та студентський квиток.

DSC_0798DSC_0792