10.08.2021 — 17:07

Позитивні результати реалізації програми Президента «Велике будівництво»

Перебуваючи з робочим візитом на Красилівщині, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Тюрін ознайомився з роботою реконструйованого приймального відділення КНП “Красилівська центральна районна лікарня”.

У минулому році на даний об’єкт виділено субвенцію з державного бюджету у розмірі 9,2 млн грн. За рахунок цих коштів проведено реконструкцію частини будівлі корпусу №2 відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги, зокрема здійснено фарбування фасадів приймального відділення та ремонт внутрішніх приміщень, у тому числі приміщення кабінету комп’ютерної томографії. І уже з 1 квітня 2021 року приймальне відділення повноцінно працює.

Крім цього, за кошти державного бюджету встановлено комп’ютерний томограф вартістю 11,9 млн грн, та портативний ультразвуковий діагностичний сканер вартістю 1,9 млн грн.

Оглядаючи заклад, Сергій Тюрін наголосив, що завдяки реалізації програми Президента «Велике будівництво» сьогодні ми бачимо оновлені об’єкти медичної інфраструктури, завдяки яким створено більш комфортні умови для пацієнтів, а головне, це дає можливість максимально швидко надати допомогу і врятувати найцінніше для кожної людини – її життя.

Нагадаємо, що загалом у Хмельницькій області за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах у 2020-2021 роках реалізовано 10 проектів капітального ремонту/реконструкції приймальних відділень.