20.08.2021 — 15:37

Сергій Гамалій: Молитовний сніданок духовно об’єднує усіх нас

Напередодні Дня Незалежності України голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій взяв участь у VI молитовному сніданку.

Такі духовні заходи об’єднують представників влади, політики, різних церков та релігій, а також громадськість. Адже спільна молитва до Бога додає сил, віри та згуртованості, що в теперішні часи вкрай важливо для кожного громадянина.

Вітаючи присутніх, Сергій Гамалій відзначив, що впродовж 30 років незалежності в Україні відбулись фундаментальні зміни в усіх галузях та сферах, сформувалось громадянське суспільство, завдяки якому ми вистояли  у війні, зупинили російського агресора, і сьогодні наші захисники продовжують боронити кордони нашої держави.

“Ми дуже потребуємо єдності, розуміння один одного і в щирій спільній молитві до Господа просимо Його благословення для розвитку, для кращого життя, для омріяної успішної і сильної України”,- наголосив очільник області.

У переддень такого величного свята присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших Героїв, які ціною власного життя боронили кордони держави та мирне небо над Україною. Також  спільні молитви пролунали за добробут громадян, за квітуче майбутнє мирної, соборної та незалежної нашої країни.