21.08.2021 — 12:49

В обласному центрі триває Спартакіада серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Уже майже 20 років поспіль на спартакіаді Хмельницької області серед державних службовців зустрічаються в поєдинку представники державних органів влади з різних куточків Хмельниччини. Сьогодні на стадіоні “Поділля” у обласному центрі понад сотня учасників взяли участь в урочистій церемонії відкриття спартакіади. Упродовж дня вони будуть боротись за звання найспортивнішої команди державних службовців нашого краю.

Розпочинаючи заходи, заступник голови облдержадміністрації Володимир Юр’єв привітав усіх та побажав учасникам міцного здоров’я та спортивного довголіття.

“Своїм особистим прикладом державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування показують, що фізична культура та спорт є одним із важливих чинників здорового суспільства, а це в свою чергу формує здорову націю,” – наголосив Володимир Васильович.

Сьогоднішня спартакіада особлива тим, що проводиться не лише серед державних службовців, а й серед посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Організатори запевняють, що сьогоднішнє дійство – це хороший спосіб зміцнення здоров’я та пропаганди здорового способу життя, а також організації активного відпочинку для людей.

Продовжуючи урочисту частину, для учасників змагань виступив Академічний ансамбль пісні і танцю “Козаки Поділля”, продемонструвавши майстерне виконання танцю з шаблями.

Після представлення суддівської колегії змагань учасники вирушили на відповідні локації. Сьогодні учасники спартакіади візьмуть участь у змаганнях з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. Після їх завершення, відповідно до результатів, відбудеться відбір кандидатів для участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Аби дізнатися про підсумки змагань, слідкуйте за нашим офіційним сайтом та Фейсбук-сторінкою ОДА, а учасникам бажаємо наснаги та добре продемонструвати свої спортивні таланти!