25.08.2021 — 15:55

На День Незалежності учасник АТО/ООС з Кам’янця-Подільського отримав квартиру

Під час урочистостей із нагоди 30-тої річниці Незалежності України голова облдержадміністрації Сергій Гамалій вручив сертифікат на квартиру учаснику бойових дій на сході України Миколі Турченкову.

Микола, як і його дружина Яна, кадровий військовий. Вони виховують двох діток і вже тривалий час мріють про власне житло. Завдяки ініціативі Президента України Володимира Зеленського та підтримці голови ОДА 24 серпня ця мрія стала реальністю: родина отримала ключі від двокімнатної квартири у Кам’янці-Подільському.

“Наші воїни, стоячи на сторожі нашої незалежності та територіальної цілісності, платять дуже високу ціну за те, аби ми з вами жили під мирним небом. Тож підтримка і турбота про учасників бойових дій – це те найменше, чим ми можемо їм віддячити,” – наголосив Сергій Гамалій, вручаючи сертифікат.

Микола Турченков – старший прапорщик. У 2014 році проходив військову службу у лавах Державної прикордонної служби України у Криму, а тому після його окупації сім’я змушена була виїхати звідти. Вже за місяць Микола вирушив у зону АТО. За період служби військовослужбовець отримав бойові нагороди, а зараз продовжує військову службу у Збройних Силах України.