27.08.2021 — 13:35

На Хмельниччині вшанували пам’ять працівників поліції, що загинули під час виконання службових обов’язків

Сьогодні, напередодні  Дня пам’яті захисників України, голова облдержадміністрації  Сергій Гамалій взяв участь у меморіальних заходах з вшанування пам’яті працівників поліції, які віддали своє життя в боротьбі за незалежність, в ім’я народу та вільної України.

За 30 років незалежності країни 34 працівники поліції загинули при виконанні службових обов’язків. Робота працівника правоохоронних органів – робота з підвищеним рівнем небезпеки, а особливо у наш час, коли поліцейські несуть службу у зоні проведення АТО/ООС на сході держави, забезпечуючи там правопорядок і безпечний простір для наших громадян.

“Загинув при виконанні службових обов’язків – це говорить про сміливість людей, про справжніх патріотів, Героїв, які віддали найцінніше – своє життя за мир та спокій у країні,” – наголосив очільник області. Сергій Гамалій висловив слова подяки родинам загиблих й запевнив, що світлу пам’ять про їхніх синів та дочок наші громадяни берегтимуть завжди.

Хвилиною мовчання, покладанням квітів та залпом почесного салюту – так вшанували пам’ять загиблих поліціянтів. Їх мужність, самовідданість державі та роботі є прикладом для кожного пересічного громадянина.