01.06.2018 — 15:55

Територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області ініціює проведення щорічного Рейтингу “Сумлінні платники податків”.

Територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області ініціює проведення щорічного Рейтингу “Сумлінні платники податків”.

Плануємо, що до складу Обласної рейтингової комісії ввійдуть представники Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької обласної ради, Головного управління ДФС у Хмельницькій області, Хмельницької торгово-промислової палати, Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області.

За результатами роботи Обласної рейтингової комісії буде затверджено Положення про рейтинг, критерії оцінки, дев’ять номінацій по галузевому принципу.
Цьогорічна кампанія рейтингу «Сумлінні платники податків» за підсумками минулого року розпочинається 04 червня, а визначення переможців на обласному рівні відбудеться 5 липня поточного року.

Основною метою Рейтингу є, в першу чергу, відзначення на обласному рівні кращих здобутків юридичних осіб – платників податків, посилення їх ролі та авторитету у житті країни.

Критеріями відбору є: співвідношення суми сплачених податків до отриманих доходів, повнота та своєчасність сплати податків і зборів, податкова дисципліна, середня заробітна плата по підприємству, кількість робочих місць, співвідношення (у відсотках) сум витрачених на соціальні програми та благодійні акції до суми отриманого прибутку, сума сплачених податків та зборів  за відповідний рік.

Рейтингування буде проводитися у наступних номінаціях:

  1. «Сумлінний платник податків у аграрній галузі»:

1.1. «Сумлінний платник податків у аграрній галузі – платник податку на прибуток».

1.2. «Сумлінний платник податків у аграрній галузі – платник єдиного податку  4 групи – «рослинництво».

1.3. «Сумлінний платник податків у аграрній галузі – платник єдиного податку  4 групи – «тваринництво».

  1. «Сумлінний платник податків у галузі будівництва та девелопменту».
  2. «Сумлінний платник податків у галузі інформації та телекомунікацій».
  3. «Сумлінний платник податків у галузі промисловості»:

4.1. «Добувна»;

4.2. «Переробна»;

4.3. «Машинобудування».

  1. «Сумлінний платник податків у сфері торгівлі».
  2. «Сумлінний платник податків у сфері послуг».
  3. «Сумлінний платник податків у сфері транспорту та зв’язку».
  4. «Сумлінний платник податків у сфері фінансової та страхової діяльності».
  5. «Сумлінний платник податків – фізична особа підприємець».

До 15 червня всі бажаючі юридичні та фізичні особи-підприємці можуть подати заявку на участь, надіславши заявку на паперових носіях на адресу 29013, м. Хмельницький, вул. Соборна, 29, оф. 53.

 Додаткову інформацію можна отримати зателефонувавши на номер 0382 65-47-47 або 096 520 62 90.

Форма заявки, Положення, критерії будуть надіслані потенційним учасникам після направлення листа-підтвердження щодо участі в Рейтингу на ел. адресу semkivr@ukr.net.

Відзначення відбудеться напередодні Дня підприємця.

Форма заявки

Положення