08.10.2019 — 12:01

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Хмельницької області на 2021 – 2023 роки

Хмельницька обласна державна адміністрація та Хмельницька обласна рада спільно з Агенцією регіонального розвитку розробляють проект Стратегії розвитку Хмельницької області на 2021-2027 роки (далі – Стратегія) та План заходів з її реалізації (на 2021 – 2023 роки).

Найважливішим етапом його розробки є збір ідей проектів з боку жителів області, які дозволять сформувати дієвий План заходів з реалізації Стратегії у 2021-2023 роках.

Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано Робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи буде сформовано Каталог технічних завдань на 2021-2023 роки.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку свого регіону, передусім органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації та громадських активістів запропонувати проектні ідеї, які дозволять реалізувати завдання визначені у Стратегії.

Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди та відповідати таким критеріям:

  1. Проектні ідеї повинні відповідати стратегічним та оперативним цілям, а також стосуватися завдань Стратегії (Додаток 1).
  2. Термін реалізації проектів розрахований на 3 роки (2021 – 2023 роки);
  3. Обґрунтованість вартості проекту (є відповідні кошторисні розрахунки або орієнтовна вартість визначена з урахуванням вже реалізованих аналогічних проектів в інших регіонах України чи за її межами).

УВАГА!!! Не слід подавати проектних ідей, які не передбачають можливість застосування конкурентного підходу, таких як наприклад: ремонт/будівництво будинку культури/школи в селі ХХХ”, “будівництво/ремонт дороги в селі ХХХ” тощо.

Заповнені форми надсилайте на електронну адресу Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації на e-mail: [email protected] з приміткою «До плану реалізації Стратегії»

Контактна особа: Флентін Сергій Володимирович заступник директора Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, роб. тел. 76-50-97, моб. 067-3682407;

Це оголошення, електронна форма ідеї проекту, стратегічні, операційні цілі та завдання проекту Стратегії розвитку Хмельницької області на 2021-2027 роки та інша інформація щодо цієї ініціативи розміщені на сайтах Хмельницької обласної державної адміністрації https://www.adm-km.gov.ua/?page_id=54774 та Хмельницької обласної ради http://km-oblrada.gov.ua/ctrategiya-regionalnogo-rozvitku-khme/

Додаток 1

Форма