26.04.2021 — 16:18

Департаментом природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації сформовано перелік інвестиційно – привабливих земельних ділянок водного фонду державної власності

Департаментом природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації сформовано перелік інвестиційно – привабливих земельних ділянок водного фонду державної власності (Перелік земельних ділянок), право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах у формі аукціону з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб або для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей.

Бажаючі отримати вказані земельні ділянки на праві оренди можуть звертатися до Хмельницької обласної державної адміністрації із заявою (за зразком) за адресою: Майдан Незалежності, м. Хмельницький, Хмельницька область, 29005.

ЗРАЗОК

Голові Хмельницької обласної державної адміністрації

Сергію ГАМАЛІЮ

громадянина ПІБ

адреса заявника,

номер телефону

Заява

Прошу включити земельну ділянку водного фонду площею_____га, яка розташована за межами села                 на території ___________________  територіальної громади _____________ району до переліку земельних ділянок, які можуть бути сформовані як окремі лоти, для продажу прав оренди на них на земельних торгах із земель державної власності, повідомляє.

Додаток: картографічний матеріал вказаної земельної ділянки;

копії документів, які посвідчують особу.