16.11.2018 — 11:55

В рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я» відбулися змагання  з дартсу та «Веселі старти»

15 листопада 2018 року відбулися  змагання  з дартсу та «Веселі старти» серед дітей та підлітків Орининської  загальноосвітньої школи – інтернату І – ІІІ ст. в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я» організовані Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України Хмельницької області.

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропагування здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей; розвиток фізичних якостей.

З привітальним словом на відкритті спортивно – масового заходу   виступив директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» – Олександр Якушев.

В  змаганнях «Веселі старти»  та з дартсу взяли участь  близько 100 дітей. У програму змагань «Веселі старти» входили естафети «Баскетболіст», «Хокеїст», «Переправа», «Човниковий біг», «Перетягування канату» та спортивна вікторина. Перемогла команда «Динамо», друге місце – «Астронавти», третє місце – «Чемпіони».

Змагання були дуже емоційними, всі учасники отримали задоволення. Діти проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно – оздоровчому заході.

Команди “Веселих стартів” та  учасники з дартсу нагороджені медалями, грамотами, вимпелами, пам’ятними подарунками, призами ХОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами обласного відділення НОК України.

За інформацією  ХОЦФЗН «Спорт для всіх».