29.08.2016 — 11:19

Олег Гуменний здійснив перевірку стану готовності під’їзних доріг до опорних шкіл

Протягом 26 та 27 серпня т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний спільно з  керівником Служби автомобільних доріг області Петром Гнидюком за дорученням голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука здійснили огляд доріг, які будуть використовуватися для підвезення учнів із сільської місцевості до опорних шкіл. Перевірено стан готовності шляхів до здійснення перевезень у Ізяславському, Полонському, Летичівському та Старосинявському районах.

IMG_8496

В Ізяславському районі підвезення учнів до ЗОШ ІІ-ІІІ ст №5 здійснюватиметься за трьома маршрутами. “Ізяславським автодором” по програмі Служби автомобільних доріг на ремонт використано 53 т асфальтобетону, 60м3 щебеневої продукції, здійснено профілювання покриття на ділянці 6,8 км. По програмі співфінансування використано 130 т асфальтобетону та здійснено планування узбіч. Станом на 16 серпня ямковий ремонт виконаний в повному обсязі.

“Полонський райавтодор” здійснює обслуговання двох маршрутів до ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. По програмі Служби автомобільних доріг використано для проведення ремонту дорожнього покриття 235 т. асфальтобетону, а планується ще 677 т. асфальтобетону та 100 т чорного щебеню. На момент перевірки готовність дороги складала близько 60%.

Летичівським дорожньо-ремонтним підприємством “Летичівської ДЕД” здійснювало ремонт доріг до опорної школи (НВК №1) за 7 маршрутами. По програмі фінансування Служби автодоріг вже використано 69 т асфальтобетону та 250 м3 щебеневої продукції  та планується використати ще 77 т асфальтобетону та 483 м3 щебеневої продукції. По програмі співфінансування заплановано використати 44 т асфальтобетону. Готовність шляхів на момент перевірки складала близько 90%.

Старосинявским дорожньо-ремонтним підприємством “Летичівської ДЕД” проводиться ремонт під’їздних шляхів до ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 за 5 маршрутами. По програмі фінансування Служби автодоріг на момент огляду було використано 58 т асфальтобетону та 32 м3 щебеневої продукції, а також проведено розчистку дерев на ділянці 80м. Планувалось використати ще 100 т асфальтобетону та 385 м3 щебеневої продукції. По програмі співфінансування використано 43 т асфальтобетону. Готовність шляхів на момент перевірки складала близько 85%.

Згідно інформації, що надійшла від дорожньо-ремонтних підприємств, роботи здійснюються практично без зупинок та будуть завершені до 1 вересня.

Олег Гуменний оцінив результати проведених робіт як задовільні та наголосив, що дане питання перебуває на постійному контролі в облдержадміністрації.