14.06.2023 — 15:03

Володимир Юр’єв провів особистий прийом громадян

Сьогодні заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв провів особистий прийом громадян. Загалом посадовцем розглянуто 8 звернень від жителів області, серед яких одне колективне.

Колективне звернення надійшло від жителів однієї із громад області, яка постраждала від ворожої дронової атаки на об’єкт критичної інфраструктури 13 травня, внаслідок чого було частково зруйноване приватне домогосподарство. Жителі цього багатоквартирного будинку просять надати їм допомогу в проведенні капітального ремонту та відбудови даху, або переселити їх в інше місце. Окрім того, Володимир Васильович розглянув питання від двох жителів області, які звернулися із аналогічним проханням, так як їх приватні будинки теж зазнали пошкоджень через згадану атаку.

Також були розглянуті питання від двох внутрішньо переміщених осіб, одне з них стосувалося надання тимчасового житла, а інше – непогодження із діями посадових осіб. До заступника також звернулися жителі краю щодо питання надання дозволу на збір коштів для допомоги ЗСУ та відновлення газопостачання в приватному будинку.

Усі звернення отримали належну увагу посадовця та будуть розглянуті у встановлені законодавством терміни, про що заявників буде проінформовано в письмовій формі.