27.04.2024 — 16:28

Сталевий кордон 2.0: на Хмельниччині вкотре відбувся благодійний забіг

В обласному центрі вкотре відбувся благодійний спортивний захід задля підтримки наших воїнів. Так, до забігу під назвою “Сталевий кордон 2.0” доєдналися понад 1300 жителів та гостей Хмельниччини, а також військовослужбовці, серед яких вихованці Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького.

Цього разу організатори заходу поставили амбітну ціль зібрати понад 450 тис. грн. для придбання портативного радіоелектронного засобу протидії безпілотним апаратам (РЕБ) для підрозділу прикордонників. Відтак, завдяки небайдужим, що долучилися до збору коштів, вже невдовзі наші захисники отримають необхідне обладнання для захисту нашої держави.

Відтак, учасники отримали не лише незабутні враження, а й стали частиною важливої події, яка є чималим кроком до наближення нашої великої Перемоги. На пам’ять про цей день марафонці отримали медалі у вигляді гільзи з гравіюванням, або дрона з гільзою.

Зазначимо, така ініціатива стала можливою завдяки ГО «Підтримка України» та команді Race Expert за сприяння Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької міської ради.