16.04.2016 — 14:57

До Дня довкілля керівники області висадили дерева

DSC_004016 квітня керівництво області взяло участь у відзначенні Дня довкілля.

У нашій державі це свято відзначається щороку в третю суботу квітня. Головна мета його – це нагадати громадянам про важливість особистого вкладу кожного з нас у спільну справу збереження і відновлення природи, охорони навколишнього середовища. Саме тому, в цю чудову весняну пору, коли все навколо пробуджується і оновлюється, українці беруть участь у різноманітних акціях DSC_0067екологічного та природо-охоронного спрямування: прибиранні парків, алей, скверів, озеленення населених пунктів тощо.

До заходів, присвячених Дню довкілля, долучились і працівники Хмельницької облдержадмінстрації та обласної ради. Вони продовжили багаторічну традицію з озеленення нашого міста.

В акції взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк, заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, керівники Департаментів, управлінь та інших структурних підрозділів. Незважаючи на невеликі примхи погоди у вигляді дощу, учасники заходу посадили близько 200 лип та берізок на схилі вздовж вулиці Львівське шосе .

Маємо надію, що за кілька років на цьому місті буде чудовий молодий гай, який прикрасить наше місто.

DSC_0079 DSC_0084