22.04.2016 — 11:26

Проведено виїзний прийом громадян у Красилівському районі

9409105722 квітня, в ході робочого  візиту до Красилівського району  заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко провів виїзний прийом громадян.

Під час особистого прийому на розгляд до посадовця надійшло шість звернень. Троє громадян звернулись із особистими запитаннями. Вони стосувались призначення соціальної допомоги, виділення земельної ділянки для ведення сільського господарства та призначення субсидії з метою відшкодування вартості комунальних послуг для опікуна дитини-сироти.

Окрім особистих, були звернення з приводу вирішення питань, важливих для громад сіл Красилівського району. Зокрема, жителі села Зелене висловили стурбованість можливим рішенням про закриття місцевої школи, яка визнана малокомплектною.

Ще одне звернення до заступника голови облдержадміністрації надійшло від мешканців села Малі Юначки. Вони  просили вирішити питання надання громаді нового шкільного автобуса або виділення коштів на капітальний ремонт старого.

Окрім того, жителі села Чепелівка порушили питання щодо передачі громадського пасовища у комунальну власність та встановлення плати за його використання.

Володимир Ілліч уважно вислухав усі звернення та надав вичерпні відповіді громадянам,  що прийшли на прийом. Він взяв під особистий контроль розгляд поставлених питань і пообіцяв, що вони будуть вирішені відповідно до законодавства.