04.09.2019 — 12:44

11 вересня в Ізяславі відбудеться церемонія відкриття монументу жертвам Холокосту

Розташований у США Фонд Цаля Каплуна спільно з Ізяславською районною державною адміністрацією запрошують на церемонію відкриття монументу  жертвам Холокосту в Ізяславі.

Захід відбудеться 11 вересня  2019 року о 13.00 на місці масового вбивства  євреїв у лісі по дорозі від міста Iзяслав до села Білеве.

Цей меморіал є другим у черзі монументів, що фінансуються Фондом Цаля Каплуна (TKF) з метою шанування жертв Холокосту та забезпечення того, що жахи Холокосту не забуватимуться.

Взяти участь у меморіальному заході зголосилися представники ряду дипломатичних представництв іноземних держав в Україні, лідери значних єврейських організацій України, равини численних конгрегацій.

12 вересня 2019 року о 10.00 в приміщенні Ізяславського районного історико-краєзнавчого музею (м.Ізяслав, вул.Шевченка 40А, Ізяславський районний будинок культури) відбудеться церемонія підписання Меморандуму про співпрацю Фонду Цаля Каплуна (США) із Ізяславською районною державною адміністрацією, Ізяславською районною радою, Ізяславською міською радою.