14.02.2020 — 17:15

Дмитро Габінет провів виїзний прийом жителів Ізяславщини

Сьогодні голова адміністрації Дмитро Габінет здійснив робочу поїздку до Ізяславщини. В рамках поїздки очільник області зустрівся з керівництвом району та провів особистий виїзний прийом громадян.

Поділитися наболілими проблемами з керівником області, знайти підтримку та допомогу щодо вирішення певних питань прийшло чимало заявників.

Жителями району порушено ряд важливих питань, серед яких реорганізації Великорадогощанської гімназії, відкриття відділення гемодіалізу в Ізяславській центральній районній лікарні, формування об’єднаних територіальних громад на території Ізяславскього району, надання медичних послуг на території Плужненської сільської ОТГ, придбання шкільного автобусу в Шекеринецький заклад загальної середньої освіти, ремонт доріг місцевого значення, виділення коштів на добудову водогону в селі Михля, забезпечення жителів населених пунктів району скрапленим газом, надання пільгових кредитів за урядовою програмою 5-7-9%, тощо.

Серед інших звернень, розглянув Дмитро Габінет і три колективних.

Усі порушенні під час прийому питання взяті під особистий контроль очільника області. Для їх детального опрацювання та вивчення надано відповідні доручення керівникам окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрації.