21.10.2020 — 10:27

Нагороди подільських борців в Києві                                        

З 15 по 19  жовтня у Києві тривав відкритий Кубок України з боротьби вільної серед чоловіків та жінок, присвячений видатним українським борцям та тренерам. Ці  змагання привернули увагу і досвідчених зарубіжних спортсменів, адже до числа призерів потрапили представники Франції, Росії, Польщі, Молдови, Азербайджану.

Нагороди вибороли також і наші земляки. Так, представниця Хмельниччини Оксана Москальова, вихованка тренера Валентина Личака, здобула бронзову медаль, виступаючи у ваговій категорії 59 кг. Ще два “срібла” дісталися Аллі Белінській (в.к. 76 кг) з Новоушицького району, котра виступає за Херсонщину, та Андрію Власову (в.к. 92 кг) з міста Хмельницький, нині-член збірної команди столиці.

Також напередодні, 13-15 жовтня, в Києві у відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвяченого Роману Шухевичу, до чільної трійки увійшли спортсмени з Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді: Олександра Карбовська (в.к. 36 кг) та Анна Карбовська (в.к. 58 кг) – 1 місце; Анастасія Бедрак (в.к. 33 кг), Вікторія Швора (в.к. 42 кг), Максим Школьняк (в.к. 71 кг) – 3 місце.

Підготували їх до турніру тренери – викладачі ХОЦФВУМ Микола Тарадай, Сергій Бланарь, Юрій Дячок, Леонід Пилипчук.