03.02.2022 — 09:41

До уваги старшокласників, студентів та аспірантів! Розпочато новий відбір до Єврошкіл

Представництво Європейського Союзу в Україні  повідомляє що у 2022 році розпочинається новий багаторічний освітній проєкт «Єврошколи», який наразі запланований до 2025 року. З 2022 року учасниками програми можуть стати не тільки студенти (бакалаврат, магістеріум) та аспіранти закладів вищої освіти України, а також учні 9-11 класів.

«Єврошколи» – освітній проєкт Представництва ЄС в Україні, започаткований 8 років тому. Проект дає можливість дізнатися більше про Європейський Союз та відносини ЄС-Україна від провідних експертів у цій галузі. Для молодих українців цей проект стане цінною можливістю створити або розширити мережу однодумців, готових ділитися досвідом та бути рушійною силою європейської інтеграції України. У рамках програми студенти та школярі братимуть участь у відкритих дискусіях, майстер-класах, дебатах та іграх, які дозволять їм набути ґрунтовних навичок міжособистісного спілкування та отримати надійну інформації про ЄС.

Цього року заплановано провести два цикли інтерактивних навчальних модулів: навесні та восени. Цикли включатимуть модулі на різноманітні теми, починаючи від інформації про інституції ЄС та європейські цінності до медіаграмотності. інтернет-безпеки, екологічних ініціатив тощо. 20 найкращих студентів будуть запрошені до участі в літніх або зимових школах в офлайн-форматі.

Детальніше про умови навчання можна дізнатися за посиланням