04.02.2022 — 15:46

В облдержадміністрації проаналізували проміжні результати проведення інвентаризації земельних ділянок лісогосподарського призначення

Сьогодні заступник голови ОДА Володимир Білик провів нараду щодо результатів проведення інвентаризації земельних ділянок лісогосподарського призначення та передачі їх державним лісогосподарським підприємствам для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.

Участь в роботі взяли керівники Департаменту природних ресурсів та екології ОДА, Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, Управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин, представники Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області та НПП «Подільські Товтри».

Сьогоднішнє засідання стало продовженням розпочатої Мінагрополітики роботи щодо аналізу проведення державної інвентаризації земель розпочатої у 2022 році.

Учасники наради обговорили технічні моменти, пов’язані із завершенням процесу інвентаризації земель та питання внесення відповідних відомостей до державного реєстру. Окремо приділили увагу напрацюванню механізму передачі земельних ділянок лісгоспам задля подальшого функціонування та економічного збагачення регіону завдяки ефективному природокористуванню.