20.02.2022 — 19:12

Не маємо права забути! Хмельниччина вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. У цей день в нашій країні вшановують пам’ять Героїв та згадують найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. Саме тоді українці об’єдналися і висловилися проти несправедливості, свавілля та корупції, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права та свободи громадян, європейське майбутнє для нашої держави.

Також уже впродовж 8 років на фронтах російсько-української війни наші військовослужбовці продовжують справу Героїв Небесної Сотні. Зі зброєю в руках вони захищають територіальну цілісність держави забезпечуючи нам мирне небо над головою.

Тож сьогодні портрети 158-ми Героїв розмістили вздовж центральної вулиці обласного центру, аби вкотре нагадати та віддати шану їхнім подвигам, рішучості, хоробрості та патріотизму.

Військовослужбовці, громадськість, представники влади області та міста, духовенство долучилися до участі в ході та поминальній панахиді, що відбулася біля пам’ятника Героям Небесної Сотні. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя монументу.

Вічна пам’ять полеглим Героям!

Слава Україні! Героям слава!