24.08.2022 — 11:36

З Днем Незалежності, Україно!

Сьогодні наша Україна відзначає 31-й День Незалежності. Цьогоріч це свято набуває особливого значення, адже не дивлячись на те горе і розруху, які російський загарбник приніс на нашу землю – ми зі сльозами на очах, болем в душі, але твердою вірою у перемогу продовжуємо боронити нашу Україну і з гордістю кажемо: з Днем Незалежності, Україно!

Загарбник має знати, ми будемо боротися за кожен клаптик нашої прекрасної і родючої землі, за кожного українця, за кожного захисника, адже ми народ, який має свою історію, культуру, мову, традиції, а найголовніше – жагу до свободи та незалежності.

Сьогодні керівництво області та міста, представники силових структур поклали квіти до фотогалереї пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів у зоні АТО, аби вшанувати пам’ять полеглих героїв та віддати шану живим, які зараз мужньо боронять Україну.

В цей день бажаємо всім українцям, аби якнайшвидше здійснилася наша спільна мрія – перемога над окупантом, а синьо–жовті прапори замайоріли на всій нашій території в межах міжнародно визнаних кордонів!

З Днем Незалежності! Слава Україні!