24.08.2022 — 16:57

Сергій Гамалій вручив відзнаки ОВА керівникам ДФТГ області

Сьогодні, у День Незалежності України, начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій спільно з народним депутатом Сергієм Мандзієм привітали керівників добровольчих формувань територіальних громад області із цим величним святом та вручив їм відзнаки обласної адміністрації за активну участь у забезпеченні громадської безпеки та безпечного функціонування органів державної влади, підприємств, установ та організацій області. До участі в зустрічі долучився також начальник Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук.

Висловлюючи слова подяки, Сергій Гамалій зазначив, що добровольчі формування з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну стали на захист рідної землі та підтримку Збройних  Сил України.

“Ноги орків не повинно бути в нашій незалежній Україні! Ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, адже коли у нас вороже налаштований сусід, маємо весь час тримати руку на пульсі, – наголосив очільник області. – Всі громадяни, які готові стати на захист нашої держави, мають пройти відповідне навчання, аби ефективність їх служби була на найвищому рівні, а втрат особового складу було якнайменше. Наші добровольчі формування гідно виконують завдання та готують цінні кадри для ЗСУ.”

 

Після урочистої частини присутні обговорили нагальні проблемні питання забезпечення та функціонування ДФТГ, їх співпраці з владою та військовими.