05.04.2023 — 15:27

Відбулося засідання Наглядової ради Агенції регіонального розвитку Хмельницької області

4 квітня відбулося засідання Наглядової ради Агенції регіонального розвитку Хмельницької області. Участь у засіданні взяли перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, представники Департаменту стратегічного планування та регіональної політики Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та Агенції регіонального розвитку Хмельницької області.

Засідання стосувалось ряду важливих питань. Зокрема, було розглянуто звіт про діяльність Агенції регіонального розвитку Хмельницької області та виконання кошторису у 2022 році. Також було затверджено проєкт річного плану діяльності та проєкт річного кошторису Агенції регіонального розвитку Хмельницької області на 2023 рік.

В ході засідання учасники розглянули проєкти Агенції «Соціальна інтеграція та забезпечення гуманітарних потреб внутрішньо переміщених осіб» та «Забезпечення гуманітарних потреб захисників України» на 2023 рік. Окрім того, затвердили внесення змін до кодів економічної діяльності (КВЕД) Агенції регіонального розвитку Хмельницької області.