10.04.2023 — 12:50

На Хмельниччині завершили оновлення ще одного житлового комплексу для ВПО

7 квітня заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв взяв участь у прес-конференції щодо результатів проекту по облаштуванню гуртожитка для проживання внутрішньо переміщених осіб у м. Кам’янець – Подільський.

Варто зазначити, що завдяки ефективній співпраці із ГО «Металаб», спільно з міжнародними донорськими організаціями вдалося залучити понад 70 тис. євро для створення сучасного, комфортного житла, яке відповідатиме потребам ВПО. Облаштування осель здійснювалося на базі гуртожитку ДНЗ “Подільський центр ПТО”, який розташований у с. Зіньківці, Кам‘янець-Подільської територіальної громади.

В результаті проекту облаштовано 64 кімнати з усіма зручностями та меблями, кухні та соціальні простори. Окрім того, планується відкриття продовольчого магазину та кабінету сімейного лікаря, а також забезпечення жителів навчальними та психологічними програмами.

За словами Володимира Юр’єва, реалізація такого проекту є гарним прикладом співпраці обласної влади, міжнародних донорських організацій, волонтерів та навчальних закладів області.

Дякуємо усім, хто продовжує підтримувати українців у цей нелегкий час. Разом до перемоги!