12.04.2023 — 16:56

175 випускників Харківського університету внутрішніх справ у Кам’янці-Подільському отримали перше офіцерське звання

Сьогодні Хмельниччина щиро вітає випускників Харківського національного університету внутрішніх справ, які через війну в Україні знайшли прихисток для своєї альма-матер на теренах нашої області та змогли продовжити навчання у місті Кам’янець-Подільський.

Привітав молодих офіцерів та долучився до вручення дипломів заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв. “Це був важкий рік, перед нами постало важливе завдання евакуювати ваш університет та забезпечити усім необхідним, аби він міг продовжувати готувати такі кадри для забезпечення правопорядку у державі, – наголосив посадовець. – Відсьогодні ви покинете стіни улюбленого університету і вирушите в доросле життя, тепер за вами майбутнє нашої країни. Перемога та відновлення України після війни будуть вашим досягненням і я вірю, що кожен з вас докладе усіх зусиль, аби повернути нам мирне та спокійне життя”.

У церемонії вручення дипломів молодим правоохоронцям також взяли участь заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич, начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук, керівництво університету, представники місцевого самоврядування та громадськість.

Відтак, дипломи бакалавра та офіцерське звання отримали 175 випускників першого та четвертого факультету Харківського національного університету внутрішніх справ у Кам’янці-Подільському. Також варто додати, що сьогодні такі випуски пройшли одночасно в декількох містах України – Києві, Дніпрі, Одесі, Кропивницькому. Всього понад 2500 курсантів отримали перше офіцерське звання.