16.04.2023 — 16:02

У Великдень Сергій Тюрін відвідав поранених військовослужбовців

Сьогодні українці відзначають найвеличніше свято – Світле Христове Воскресіння. Але саме зараз тисячі наших захисників і захисниць в окопах та під обстрілами захищають незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, чимало з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні. Відтак, аби у цей світлий святковий день подарувати воїнам частинку родинного затишку та висловити свою повагу, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін відвідав наших захисників, які проходять лікування та реабілітацію на Хмельниччині.

Посадовець разом з Єпископом Хмельницьким і Кам’янець-Подільським Павлом, заступницею начальника ОВА Оксаною Андрейчик та головою БО «Захисти Хмельниччину» Оленою Полянською передали бійцям гостинці та освячені паски.

«Дякую кожному з вас за мужність та патріотизм, адже саме завдяки вам ми відзначаємо Великдень у вільній Україні. Бажаю якнайшвидшого одужання, міцного здоров’я та Божого захисту у світле свято Воскресіння», – сказав Сергій Тюрін звертаючись до військовослужбовців.

Вітаємо усіх з Великоднем. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!