19.04.2023 — 17:00

Оксана Андрейчик взяла участь у нараді щодо розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг в області

Сьогодні заступник начальника ОВА Оксана Андрейчик взяла участь у нараді щодо розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг в області, зокрема їх утворення в громадах з населенням більше 10000 жителів.

До обговорення даного питання також долучилися начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації ОВА Ірина Кафлевська та керівник управління з питань моніторингу якості послуг та розвитку цифрових інструментів для надавачів адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України Марина Бобраніцька.

Учасники обговорили актуальні питання щодо створення центрів надання адміністративних послуг у територіальних громадах області, а також опрацювали інформацію щодо надходження відгуків за системою управління відгуками Voicer, співпрацю ЦНАП з суб’єктами надання адміністративних послуг тощо.

З метою надання якісних адміністративних послуг населенню громади, обласна військова адміністрація постійно співпрацює з Міністерством цифрової трансформації України та активно проводить роботу з цифровізації послуг, що надаються громадянам.