06.06.2023 — 13:38

Медійники області приймали вітання з нагоди професійного свята

Сьогодні представники засобів масової інформації відзначають професійне свято – День журналіста. Привітали їх перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та керівники силових структур області.

“У мирний час ваша професія не є безпечною, а що вже говорити про воєнний стан. Сьогодні ви поряд з основною роботою несете службу у Збройних Силах України, а хтось волонтерить. Але разом з тим, важливо що ви продовжуєте свій основний професійний обов’язок – документуєте факти геноциду українського народу та розповідаєте всьому світу правду про війну. Тож щиро дякуємо вам за вашу нелегку працю та бажаємо професійної наснаги, позитивних новин, а найголовніше, щоб якнайшвидше на шпальтах газет та екранах теленовин пролунала головна новина – Україна перемогла”, – побажав Сергій Тюрін, звертаючись до медійників області.

Кращих працівників інформаційної галузі посадовець відзначив Почесними грамотами ОВА та цінними подарунками.

Щирі вітання та відзнаки отримали представники засобів масової інформації також від ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ГУ Національної поліції у Хмельницькій області та Національної академії прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького.