06.06.2023 — 16:27

Хмельниччина долучилася до проєкту “Дім для дітей”

Проект започаткували телеведуча Катерина Осадча і засновниця БФ «Твоя опора» Валерія Татарчук з метою придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, які втратили його через війну.

Сьогодні заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв в  онлайн режимі обговорив з засновниками проєкту можливість придбання будинку сімейного типу для родин, які через війну були змушені покинути свої домівки та знайшли прихисток на Хмельниччині.

«Наразі ці багатодітні родини не планують повертатися на попереднє місце проживання, вони просто не мають куди їхати, бо їх житло зруйноване. Російські солдати пограбували, а потім знищили усе. Тому ми дуже цінуємо вашу підтримку та допомогу в питанні забезпечення їх житлом», – зазначив Володимир Юр’єв.

В ході спілкування, заступник начальника ОВА розповів засновникам проекту про будинки сімейного типу, які наразі потребують допомоги та підтримки. Також до уваги учасників зустрічі було представлено презентацію сімей ДБСТ, відповідно до критеріїв БФ «Твоя опора». Серед іншого присутні обговорили окремі деталі щодо оформлення та збору відповідних документів, які необхідні для придбання будинку такого типу.