30.06.2023 — 14:49

Сергій Тюрін привітав випускників Хмельницького університету управління та права ім. Л. Юзькова

Сьогодні перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін завітав на церемонію вручення дипломів бакалаврів для випускників Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.

“Щиро вітаю усіх вас зі знаковою подією – завершенням навчання та отриманням дипломів одного з найпрестижніших вишів юридичної та управлінської освіти і науки на заході України. Радий, що таких професіоналів – юристів, управлінців, економістів – від сьогодні стало більше. Ви – майбутнє нашої України, адже саме вам доведеться відбудовувати нашу країну, працювати на її благо, впроваджувати прогресивні зміни і реалізовувати амбітні плани,” – наголосив посадовець, вітаючи випускників університету.

Так, віднині в своє доросле життя вирушають 173 випускника-бакалавра, з них 113 студентів юридичного факультету та 60 факультету управління та економіки. На церемонії вручення дипломів були присутні також представники обласної та міської ради, керівництво університету, духовенство, а також батьки колишніх студентів.