30.06.2023 — 16:00

Володимир Юр’єв завітав на випускну церемонію Хмельницького базового фахового медичного коледжу

Сьогодні в Хмельницькому обласному театрі ім. М. Старицького відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Хмельницького базового фахового медичного коледжу. Привітав випускників за дорученням першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

“Сьогодні ви вирушаєте у своє доросле життя в умовах війни. Впевнений, що серед вас уже є чимало тих, хто залишиться в Україні і буде докладати зусиль для нашої спільної мети – перемоги, дотримуючись клятви Гіппократа, рятуватимете життя наших захисників як в зоні бойових дій, так і в тилу. А також допомагатимете усім, хто потребує вашої кваліфікованої допомоги, – наголосив Володимир Юр’єв. – Хочу також подякувати батькам наших випускників і викладачам-педагогам, які виховували та зрощували у вас любов до своєї країни, працелюбність та старанність, аби наша батьківщина була конкурентною та могутньою державою.”

Так, 170 випускників, які склали державні іспити, отримали сьогодні дипломи фельдшерів та акушерів, із них 27 студентів закінчили навчальний заклад з відзнакою у таких галузях знань, як лікувальна справа, сестринська справа та фармація.