30.06.2023 — 16:31

Сергій Тюрін привітав податківців Хмельниччини з професійним святом

Щорічно 2 липня в Україні відзначається День працівника державної податкової служби. Напередодні свята перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін завітав до Головного управління ДПС у Хмельницькій області, аби привітати податківців з професійним святом.

“В умовах сьогодення важко переоцінити роль податкової служби, адже наповнення бюджетів усіх рівнів – це гарантія того, що усі сфери суспільного життя та органів державної влади будуть працювати та надавати людям необхідний сервіс та функції. Сьогодні податкова служба – це сучасна сервісна служба, яка ефективно адмініструє податки, сприяє розвитку бізнесу та здоровій конкуренції, адже дуже важливо коли бізнес рівномірно і відповідально сплачує податки. Тож хочу побажати кожному з вас професійного зростання, відповідальних і доброзичливих платників податків, сил, наснаги та задоволення від роботи”, – зазначив Сергій Тюрін, вітаючи учасників урочистого зібрання.

Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня податківця України посадовець вручив відзнаки ОВА очільниці відомства Ірині Зленко та кращим працівникам служби.